Dj's en bands

Line-up 2022

Phoenix on the Beach is een zomerfestival waarvoor het soosplein voor drie dagen wordt omgetoverd tot Ibiza. Duizenden feestvierders trekken hiervoor ieder jaar naar Hegelsom. Het programma van 2022:

 • Vrijdag 19 augustus 20:00 uur
  Feest met DJ’s: Cain en Niek, DJ CoKe, Afrofrek en Kruzo.
 • Zaterdag 20 augustus 16:00 uur
  ‘s Middags: Food Truck on the Beach
  ‘s Avonds: Feest met de bands Hottub Heroes en The Lost Project en DJ New Wave
 • Zondag 21 Augustus 14:00 uur
  ’s Middags: Beachvolleybal toernooi
  ’s Avonds: Feest

 

Kruzo

Kruzo is de afsluiter van vrijdag 19 augustus. Deze jonge Brabander balanceert tijdens zijn set tussen: compleet door het lint én smakelijk dansbaar. In een show gaat hij tot het uiterste en strooit hij met hitjes, meezingers, dampende beats en de hardste party-knallers.

In zijn eclectische, up-to-date, set switcht deze allrounder snel tussen genre en tempo om het publiek de avond van hun leven te bezorgen.

Klinkt good, neet?

De goedlachse creatieveling heeft al verschillende grote events op zijn naam staan, te denken aan: 7th Sunday, Wish Outdoor, Paaspop, HockeyLoverz, Lakedance, Festyland en Das Coen und Sander Fest. En na deze zomer mag ie Phoenix on the Beach toevoegen aan zijn legacy.

Hottub Heroes

Voor de zaterdagavond van Phoenix on the Beach 2022 hebben we een dikke band voor jullie kunnen fixen: HOTTUB HEROES.

Een kolkend bad van scheurende gitaren, stevige beats, en dikke synthesizers wordt afgewisseld met de leukste meezingers! Met nummers van Avicii tot De Jeugd van Tegenwoordig en van Kings of Leon tot Coldplay is stilstaan geen optie en is elk nummer mee te springen en zingen! Laat je verrassen in de energieke wereld van HOTTUB HEROES!

Deze vijfkoppige band stond een paar geleden nog op de Zwarte Cross en brengt de beste hits van de 90’s, 00’s en van nu binnenkort naar Hegelsom.

En je weet ‘t: douchen = eigen handdoek mee!

New Waves

Onze afsluiter voor zaterdag 20 augustus: New Waves

De heren van New Waves spelen een heerlijke mix van urban en tech housebeats! Dat past perfect bij een zomerfestival op een parelwit zandstrand in Hegelsom.

Are you ready for New Wave on the Beach?

AfroFrek

De heren van AfroFrek laten overal waar ze komen een onverwoestbare indruk achter. Ze krijgen het publiek bijna net zo gek als ze zelf zijn. En geloof me dat zegt wat.

Hun muziek brengt in mannen de innerlijke leeuw naar boven. Instinct neemt over. Ook bij de dames. Alleen al als ze aan AfroFrek denken zwijmelen ze weg. En wanneer ze deze iconen daadwerkelijk aanschouwen, kunnen ze niet eens meer denken.

Eén ding is zeker: Aan het eind van de avond hijgt iedereen zich de longen uit het lijf. Of je nu een man, vrouw of genderneutraal bent, of het eigenlijk niet meer mag of kan: Rennen zul je!

AfroFrek staat garant voor fissa, maar niet voor de ravage die zijn afrofans achterlaten. Als je het prachtige festivalterrein van Phoenix on the Beach in volle glorie wilt aanschouwen, zorg er dan voor dat je vrijdag 19 augustus op de zandplak staat. Want zodra de orkaan genaamd AfroFrek eenmaal hier is zal niets meer hetzelfde zijn…

The lost project

The Lost Project is de allereerste act op Phoenix on the Beach-zaterdag. Deze heren uit het mooie Swollige hebben een paar jaar geleden voor het eerst furore gemaakt in Hegelsom en komen nu terug voor meer. En beer. Meer beer.

De band staat bekend om zijn lekkere rocknummers. Van The Foo Fighters tot verborgen pareltjes uit het rockwereldje voor de echte liefhebbers.

De boys are back in town! Komt dat zien.